Dobrodosli na Zona-Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Prijave za admine

Go down 
+12
not
akone
eMIR`
cyber
.NewT^^
Sunny
MuJKaNnN^^
Quartzz_
Excalibur
crazy_boy
admin
Orb1t
16 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3  Next
AutorPoruka
crazy_boy

crazy_boy

Broj komentara : 80
Mjesto : sarajevo

Prijave za admine - Page 2 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyTue Dec 07, 2010 1:41 pm

ismire malo si se zezno sto se igre tice.....
al ostalo si u sustini tacno rekao Smile
Na vrh Go down
akone

akone

Broj komentara : 27

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyTue Dec 07, 2010 1:46 pm

crazy_boy (citat):
ismire malo si se zezno sto se igre tice.....
al ostalo si u sustini tacno rekao Smile

Dobro Ahmede ali zaista neki dan kad ti se komp pokvario, pa smo ono namjestili ja igrao na zoni, newt bio tu i ja imao najbolji score.
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyTue Dec 07, 2010 2:25 pm

kakve veze skor ima sa surfom :l
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyWed Dec 08, 2010 1:50 pm

Stigao sam ih pumpom sve poskidat:D:D
Na vrh Go down
not

Broj komentara : 14
Mjesto : alipašino

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyWed Dec 08, 2010 10:59 pm

lol!
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyWed Dec 08, 2010 11:02 pm

akone (citat):
Not ti si jedan od onih koji killaju u mario, neznas amx komande i krsis pravila.Nisi los igrac.

Newt ucini nam svima uslugu i odjavi se sa foruma, jer tu tvoju filozofiju neces meni prosipat vidio sam te na serveru nisi neki igrac, stavise not i ja smo bolji od tebe.Odluka nije na tebi nego na Head adminu ko ce dobiti admina na surfu.

RIjetko kad si na serveru, kada te nema trazis izgovore.Ako zelis admina budi aktivan kao ja i crazy i nece biti problema.

e akone nemoj da pricas ti nesto...ja ne killam u marioo......nemoj srat...amx komande se mogu naucit....a za newta imas pravo...nemoj da pricam sta je on prije radio....nek se odjavi i nek puno neprica..aiti akone isto nemoj puno da pricas...
jer pametniji si kad sutis....
Mad
Na vrh Go down
.NewT^^

.NewT^^

Broj komentara : 30

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyWed Dec 08, 2010 11:38 pm

de ti newtu reci sta to radi
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 09, 2010 2:41 pm

ee...moj newt...znam te otprije...bio mi drugi nick...kad si se steko i killo me u mario...ok ne radis to viseee...al nemoj da govoris da si najpamezniji najbolji.....jer nisi...nisi uopste....i kao prvo nisi aktivan,,,da jesi posto si pro....kako bi te ja prestigao na ranku....nikad te nemaa na serveru i nemoj puuno da pricas...
Na vrh Go down
.NewT^^

.NewT^^

Broj komentara : 30

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 09, 2010 4:47 pm

e vako da tebi newt nesto objasni dok nije bilo admina na serveru nije se moglo uci u mario da te neko ne kil, zar nije bilo tako? naravno i ja sam se steko u mario i bio zato sto nisi mogao drugacije da igras, kad god bi se uslo u mario ubio bi te neko. zato je i newt najbrze do maria i stek i kill pa da vidite kako je kad vas neko ceka u mario...

za aktivnost not ur problem...
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 09, 2010 9:42 pm

akone i not... obojica serete i lazete i ne smarajte....
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 09, 2010 10:32 pm

Ti suti prijetis da ces mi dati cenzuru za stvari koje ti govorim van servera.I not nemoj da lazes da ne killas u mario jer si mene killnuo u mario te si zbog toga dobio cenzuru.Kako vas nije sramota da tu lazeteto mi je hvala sto sam vam zivot podario!
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 09, 2010 10:58 pm

ja tebe kilnuo u mario?
naravno da cu ti dat cenzuru kad govoris da mi je otac retardiran, psujes mi roditelje i neprestano zajebas...
oces rat?
dobices ga......
i akone....
samo bog moze podarit zivot nemoj da mi seres tu....
lahko se to procita Mad
Na vrh Go down
cyber

Broj komentara : 12
Mjesto : Novi Pazar

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 09, 2010 11:28 pm

sta se desilo sa serveromm.....??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyFri Dec 10, 2010 11:51 am

crazy_boy (citat):

ja tebe kilnuo u mario?
naravno da cu ti dat cenzuru kad govoris da mi je otac retardiran, psujes mi roditelje i neprestano zajebas...
oces rat?
dobices ga......
i akone....
samo bog moze podarit zivot nemoj da mi seres tu....
lahko se to procita Mad

Kao prvo nisam rekao da ti killas u mario, nego NOT.Kao drugo ti si meni prvi psovao mater,i srao mi nesto, tako da ti je bolje da sutis jer ti ja na serveru nisam nista rekao.Kakav rat od tebe idi tamo peri carape......
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptySun Dec 12, 2010 3:57 pm

e gledaj ovako...ja jesam tebe kill u mario..al druge nisam....zato suti...akone...ti sinoc swako 2 runde killas u mario...jes takoje nemoj da pricas...pa kad sebe sredis onda pricaj o drugima.....(i igras Basketball u mario a dobro ynas da se ne smiju bombe bacati tuu)....
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptySun Dec 12, 2010 3:58 pm

ljudi smarate malo temu treba lock...
Na vrh Go down
cyber

Broj komentara : 12
Mjesto : Novi Pazar

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptySun Dec 12, 2010 7:33 pm

crazyy brzooo na server neki citeri su tamo
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: ADMIN   Prijave za admine - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 4:13 pm

mozete li mi promijenit pasword neko mi je uspio provalit ...
provjerite postu
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 5:22 pm

.Not imas li ti dokaze da sam ja killao u mario?Ako imas slobodno pokazi.Mene su uvijek prvog napadali, ja sam se samo branio.Suti nikad nisam HE bacio u mario jer znam da je zabranjeno nego samo smoke i flash.A koliko se ja sjecam bila je tvoja ideja da se igramo basketa.Molis me cijeli dan da udjem u tvoj klan, i jos jednmo cu ti reci NE!

Ahmede ne lazi da ti je neko pokvario sifru nego si ti govorio sifru meni i adoku.Ja je nikad nisam koristio, jer je to tvoja stvar.aDoK-a sam vidio kako svoj nick mijenja u crazy_boy4EVER na serveru i kako govori ja sam adok hahahaa.Nemoj da mi se preseravas ovde jer znam svu istinu........
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 5:35 pm

JA TI DAO SIFRU?
AJ RECI KAD I KAKO
A ADOK SAM DAVNO REKAO JEDNU STARU SIFRU OD PLEMENA I ON JE SKONTAO
I NEMOJ DA LAZES BGT
i istinu ti neznas nikakvu...
molim ban za smaranje i uznemiravanje!
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 8:00 pm

Ostavio si mi sifru u komp.

*ignoriram retarde*

Da li je konkurs za admine jos otvoren?
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 8:52 pm

akone (citat):
Ostavio si mi sifru u komp.

*ignoriram retarde*

Da li je konkurs za admine jos otvoren?

mislim da za tebe ne bi trebao biti otvoren...previse lazes i preseravas.....i krsis swa pravila te nezznas amx komande i neznas igrat.... lol!
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 8:58 pm

Zna igrati bolje od tebe na bilo kojoj mapi.Neznas ni gdje je mario na surf_sand, ja da sam ti usutio bih se.Amx komande znam bolje od tebe jer sam imao vise admina nego ti.TI si tek poceo da igras cs i pravis se faca a nemas pojma.
Na vrh Go down
Bleed_IT_Out

Broj komentara : 1

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyThu Dec 16, 2010 9:05 pm

ako prijava jos vazi...
nemam preko 150 sati na serveru...ali sam aktivan i skoro po citav dan igram osim kad sam u skoli
nick Bleed_IT_Out
bio sam admin sa serveru x-arena...veoma dugo znam dosta amx komandi
server:surf
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 EmptyFri Dec 17, 2010 7:02 pm

akone (citat):
Zna igrati bolje od tebe na bilo kojoj mapi.Neznas ni gdje je mario na surf_sand, ja da sam ti usutio bih se.Amx komande znam bolje od tebe jer sam imao vise admina nego ti.TI si tek poceo da igras cs i pravis se faca a nemas pojma.

dobro dobro ti si najpametniji....
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Prijave za admine   Prijave za admine - Page 2 Empty

Na vrh Go down

Prijave za admine
Na vrh 
Stranica 2/3Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3  Next