orbit iskreno svati ovo sljedece kako hoces ali ja ti kazem da smaras ko proliv oko admina.
zasta ce ti admin? naravno zelis da se kurcis n aserveru jer mozes da pises bjelim slovima..itd znate nasta mislim da ne pisem 3 dana
kao drugo skill surfanja ti je toooooo lowwwwwwww zasto je ovo bitno znas kad bi ti prepozno nekog da ima cfg. abuse? nikad a kamoli obicni cheat wh itd ... moras da dobro i mislim dobro da naucis surfat da vidis sta je moguce radit s nekom puskom pistoljem itd tokom surfa ...
kao trece sve najvaznije ti da si zasluzio admina ti bi ga vec imo tako da samo smaras i nista vise....
predlazem ti igraj svoju igru dokazi se na serveru i biti ces nagradjen govorim ti iz iskustva bio sam ti ja ovdje admin i nisam nikog molio za njega vec spomenutim bio nagradjen, budi najbolji player na serveru ( mada je ne moguce dok sam ja tu i ako sam van forme hahahaha) i sve ce ici ka tvojoj zelji, a ne smaras po forumu samo otvaras nove topice radi 1 te istog
kad smo vec tu promjenite gravity na 800 stepsize na 18 da se moze da vidi skill pravih surfera a ne ovako ja u mario uletim sa 1 raila (odma iz baze kad iskaces) pa to je smiejsno