Dobrodosli na Zona-Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

e pa stvarno..

Go down 
2 posters
AutorPoruka
Orb1t

Orb1t

Broj komentara : 15
Mjesto : Tuzla

e pa stvarno.. Empty
KomentarNaslov komentara: e pa stvarno..   e pa stvarno.. EmptyFri Nov 19, 2010 11:18 pm

Admine za mog admina najbolje je da odes na srw i da pitas raju to jeste da das vote da li orb1t zasluzuje admina
nema smisla samo jedan admin na srwu a ja svaki dan na srwu po dva do tri sata
svi mi igraci govore ti bi trebao dobiti admina
iskusan sam aktivan svaki dan
toliko sam se navukao na surf gore od pokera
Na vrh Go down
.NewT^^

.NewT^^

Broj komentara : 30

e pa stvarno.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: e pa stvarno..   e pa stvarno.. EmptySat Nov 20, 2010 2:33 am

orbit iskreno svati ovo sljedece kako hoces ali ja ti kazem da smaras ko proliv oko admina.

zasta ce ti admin? naravno zelis da se kurcis n aserveru jer mozes da pises bjelim slovima..itd znate nasta mislim da ne pisem 3 dana

kao drugo skill surfanja ti je toooooo lowwwwwwww zasto je ovo bitno znas kad bi ti prepozno nekog da ima cfg. abuse? nikad a kamoli obicni cheat wh itd ... moras da dobro i mislim dobro da naucis surfat da vidis sta je moguce radit s nekom puskom pistoljem itd tokom surfa ...

kao trece sve najvaznije ti da si zasluzio admina ti bi ga vec imo tako da samo smaras i nista vise....

predlazem ti igraj svoju igru dokazi se na serveru i biti ces nagradjen govorim ti iz iskustva bio sam ti ja ovdje admin i nisam nikog molio za njega vec spomenutim bio nagradjen, budi najbolji player na serveru ( mada je ne moguce dok sam ja tu i ako sam van forme hahahaha) i sve ce ici ka tvojoj zelji, a ne smaras po forumu samo otvaras nove topice radi 1 te istog

kad smo vec tu promjenite gravity na 800 stepsize na 18 da se moze da vidi skill pravih surfera a ne ovako ja u mario uletim sa 1 raila (odma iz baze kad iskaces) pa to je smiejsno
Na vrh Go down
Orb1t

Orb1t

e pa stvarno.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: e pa stvarno..   e pa stvarno.. EmptySat Nov 20, 2010 7:25 pm

slusaj ovamo
pod prvo znam surfat odlicno
pod dva nisam tebe nista pitao nisi ti head
po tri ne smaram za admina zbog "kurcenja" nego za to sto je na serveru puno citera(imaju score 129 / 4) a samo je jedan admin crazy_boy4EVER a on bas nije nesto aktivan vjeruj mi da sam svaki dan na serveru P.S dodji i uvjeri se
pod cetri ti slijedi svoje snove a ja cu svoje
jedino sto se s tobom slazem da se gravitacija vrati kakva je bila zbog botova koji dodju gore u mario, ustekaju se i ubijaju
slikao sam bezbroj slika i bezbroj puta koliko su me ubili u mariju a ja opet fufica postujem pravila
e nece moci tako

Toliko od mene dosta sam smarao

P.S Samo naprijed xD
Na vrh Go down
Orb1t

Orb1t

e pa stvarno.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: e pa stvarno..   e pa stvarno.. EmptySat Nov 20, 2010 7:26 pm

zelim da server bude normalan kakav je i bio
prije dok je bio stari cfg bilo je admina vise nego igraca i nikad nije bilo problema
radovao sam se kad dodjem iz skole da sjednem za komp i da odem na surf
sad mi se gadi zbog citera(najvise zbog aimera)
Na vrh Go down
.NewT^^

.NewT^^

Broj komentara : 30

e pa stvarno.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: e pa stvarno..   e pa stvarno.. EmptySat Nov 20, 2010 7:44 pm

pod prvo pratio sam te i samo mogu reci low i to bas low pa ti umisljaj sebi da ti je odlican, ja ti kazem kako ti je pa ti sad radi sta hoices itd... a jb te jedan ili 2 aimera da znas play ubio bi ti njih ...dok vec 3 je prob a 1-2 nikakav ... da si igrac stare x-arene znao bi ko sam i sta sam a ne nesta se folirat da umijes i tako to ... da sad ne pisem opsirno ...

zadnji komentar od mene sto si dobio info radi pomaganja dobio si , dokazi se na serveru i a ne na forumu smarati svaki 2 topic pa daj mi admina kad su citeri na serveru .... itd...
Na vrh Go down
Sponsored content

e pa stvarno.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: e pa stvarno..   e pa stvarno.. Empty

Na vrh Go down

e pa stvarno..
Na vrh 
Stranica 1/1