Dobrodosli na Zona-Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Surf problemi

Go down 
4 posters
Idi na stranicu : 1, 2  Next
AutorPoruka
akone

akone

Broj komentara : 27

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Surf problemi   Surf problemi EmptySat Dec 11, 2010 7:58 pm

Zamolio bih head admine da rijese jedan problem na surfu.Stalno se camp-a, koriste se citovi, ubija se u mario i dosta se "preserava".Jedini admin koji je aktivan je crazy_boy4EVER(ahmed) i njega bih pohvalio jer svaki put kad ga nazovem i kazem mu da ima problema na serveru on dodje.Ali njega nema nekim danima, kada on dodje citeri uvijek pomognu.Zamolio bih vas da nekome date admina bio to ja,cyber ili neko drugi.Dosad sam igrao na dosta servera ali ni na jednom se nije ovoliko koristio cit.
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Broj komentara : 80
Mjesto : sarajevo

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptySun Dec 12, 2010 12:10 am

kao prvo akone na svakom serveru se koristi cit samo sto ti ne obracas paznju na serverima dje su veliki slotovi
kao drugo sto nakon onog sto si pricao na kraju mene hvalis...
vidi se da podmeces sebe da bi te izabrali za admina ali slusaj......
neznas komande...
neznas procijenit jel igrac ima cit il ne...
i ak te neko samo malo izivcira tj da te lik stalno ubija ti bi ga banovao iako je lik ni krivan ni duzan...
ides samnom u skolu, u isti razred i znam te....
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 5:14 pm

Ne znas me ti uposte, ne namecem se za admina nego me nervira sto stalno killaju u mario.Danas me jedan lik killnuo u mario dok ste na serveru bili ti i Hawk.Ja kazem kill me um ario i napisem nick kad ti meni pises:"to je on samo zato sto ga je MS 13 * kill."Onda Hawk psuje po serveru, crazy_boy daje sifru od admina kome god stigne znam je ja zna je i adok koji je danas na serveru mijenjao nick u crazy_boy i govorio ja sam adok hahahaah.Amx komande poznajem, a i da se nest one zna tu je google.
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 5:31 pm

slusaj to je dijete bilo...
pomislio je lik da nisam reagovao zato sto je onaj kill u mario...
ja sam njega slay kad je to uradio i tacka..
necu da ga ban jer rundu poslije nije ni metka ispalio u mario
necu djaba djecu da cenzurisem jer nemaju pojma kako da to izbrise...
a ono sto hawk nekad opsuje nije nista..
isto ko sto vicko il mbosna znaju nekad
sifru nsiam dao nikome nego si mi ti provalio..
i lazes previse....
nick nisam dijelio nego ste mi vi provalili i sad nesto tu lazete da dajem kome stigne...
kako te nije stid
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 7:58 pm

Kako cu ti ja provaliti, ti si ostavio sifru kod mene u kompjuteru, ali ja je nisam koristio.Jos sam ti rekao da znam koja je.A aDoK kaze da ti on zna sifru i da si mu ti rekao.Kako tebe nije stid pricas mi nesto, a na serveru te danas nije bilo bas kad su najveci citeri usli.evo maloprije sve citer do citera, killaju u mario.Mislim kad hoce da se pucaju dobiju svoje Very Happy

A ti te tvoje price ostavi NewT za filozofskog predavanja.......
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 7:59 pm

maloprije si ti bio kod zubara nemoj da lazes
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:02 pm

Bio u 4 kod zubara zavrsio za 5 minuta samo pregledao.Sad je 6 sati znaci 1 cijeli sat sam pratio situaciju na serveru.
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:17 pm

ti pratio situaciju ja ucio za skolu i prestani vise smaras...
vidi se da se podmeces za admina prica gotova...
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:31 pm

smaras nobolino idi tamo uci trebat ce ti sto godina da mene stignes....
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:31 pm

akone (citat):
smaras nobolino idi tamo uci trebat ce ti sto godina da mene stignes....

znam da te istina boli
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:32 pm

joj ismire smaras samo cekaj u skolu sutra da dodjem ak me ova temperatura ne safata
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:40 pm

i da vidis jos nesto sto mi je harun rekao:
https://2img.net/r/ihimizer/i/seronja.png/
istu takvu poruku sam dobio i od sunny-a
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:41 pm

auuu jesi mi ti opasan ne bi znao sta da radim.a za sta cenzura st a sam ja rekao ili uradio na serveru da bi to zasluzio?
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:43 pm

kao prvo..
nije samo zbog servera..
nego i zbog tog kako me vrijedjas i lazes na forumu i u stvarnosti i sad smiri malo i ohladi...
Na vrh Go down
not

Broj komentara : 14
Mjesto : alipašino

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:50 pm

crazy_boy (citat):
i da vidis jos nesto sto mi je harun rekao:
https://2img.net/r/ihimizer/i/seronja.png/
istu takvu poruku sam dobio i od sunny-a

owo je tacno nema lazii...tii si se stekno u mario i killas ..a cim sam uso kill me...a i ne samo mene....neg i drugee...suti molimte nemoj da vise pametujes...i adok je cenzuru dobio a ti nisi....zato budi sretan..i nemoj lagat poslije da si se samo branio u mario jer nisi...a i sad admina vrijedjas govoris mu da streba...pa kako te nije stid da se prijavis na konkurs za admina......
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:53 pm

dobio je sad i on
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:56 pm

Ahmede jos nisi rekao sta sam uradio na serveru da zasluzim cezuru?Daj mi razloge i dokaze.

Harune vidio si da su oni mene prvi killali, ja sam im se samo bio osvetio.To sto si ti uletio rokao te onaj ja sam mislio da i ti njega rokas pa mu pomagao d aja ne bi bio sljedeci.Izvinuo sam ti se posle jer nimsa htio tebe ni da ranim.

Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 8:57 pm

rekao sam ti vrijedjanje...
odnosi se i na rl i na igricu i na forum...
to ti je dovoljan razlog...
meni roditelje niko nece vrijedjat......
a ako tebe ubijaju u mario sto ti njih ubijas umjesto da pozoves admina?
javis mu ko ubija
bilo prek msn, mail ,foruma il telefona...
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:01 pm

Kad sam ti ja ista za roditelje rekao na serveru?

Pokazi dokaze nemoj noge i ruke da ti lomim znas pricat kad si iza kompjutera ali ja znam da znas ko je od nas dvojice u stvarnosti jaci.Nemozes potrcat kako treba,smotan si ko sarma itd.
Ja tebi roditelje nikad bez razloga ne bih vrijedjao jer ja njih u odnosu na tebe postujem.

Ti si meni neki dan rekao da ih ja slobodno smijem ubiti kada oni mene ubiju, ako nevjerujes mozemo otici u BH Telecom oni tamo ionako imaju sve pozive.Onda bi se vidjelo ko ovde laze.
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:04 pm

otidji slobodno Smile
neces nista naci Smile
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:04 pm

a ovo za roditelje uvijek pocne tvojim izazivanjem pa onda ja tebi vratim i ti odma na familiju
pitaj koga oces u raz.
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:07 pm

Joj ko je ono mene poceo da zove Sandžaklija pa je presto kad sam ga po podu prosuo.....

Zvuci li ti poznato.I da sam ti tako govorio nemas pravo da me cenzurises, kako ne shvatas ovo je pravi zivot a ono je igrica.Ja tebi u igrici nimsa rekao nista ili ucinio nista uvrijedljivog sadrzaja.Ako jesam molim te pokazi dokaze do 19:30.
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:09 pm

kao prvo ovo ti nije policijska stanica...
a kao drugo ja dokaze ne skupljam zbog uvreda
to gag/cenzura automatski...
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:10 pm

newt mogao bi se i ti kad umjesat poceo sam da razumijem o cemu si pricao..
cyber zna smarat al daj jbt vidis da ovaj dosadjuje...
ovo ti se zove pravo smaranje
Na vrh Go down
akone

akone

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi EmptyMon Dec 13, 2010 9:15 pm

Znam da smaram ali krivo mi je sto sam dobio cenzuru.Hajde da rijesimo ovo jednom za sva vremena.DOsta mi je prepucavanja toga imam dovoljno vece na forumu plemena.Najbolje da mi sve ovo zaboravimo, ti meni skini cenzuru ja tebi necu nista prigovarati niti smarati ili tuziti za cenzuru bez razloga.Znam da nemas dokaza jer se nist anije ni desilo.Mi smo dosli dovde od obicnih srf problema kao sto su oni usrani citeri..
Na vrh Go down
Sponsored content

Surf problemi Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi Empty

Na vrh Go down

Surf problemi
Na vrh 
Stranica 1/2Idi na stranicu : 1, 2  Next