Dobrodosli na Zona-Gaming
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Surf problemi

Go down 
4 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2
AutorPoruka
akone

akone

Broj komentara : 27

Surf problemi - Page 2 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 9:16 pm

EEE al vidis jes mi dobra tema za dan 2 stranice ispisali Very Happy lol!
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

Broj komentara : 80
Mjesto : sarajevo

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 9:41 pm

i sad mi se ulizuje da mu skinem cenzuru pa ce opet isto poceti govorit bounce
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 9:46 pm

Ja se ne ulizujem nego ti kazem da sve rijesimo JEDNOM ZAUVIJEK.Ako nesto budem prico slobodno mi spucaj cenzuru i nemoj je nikad skinut....
Na vrh Go down
.NewT^^

.NewT^^

Broj komentara : 30

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 10:38 pm

e crazy sta da ti kazem necu niti imam zivaca da se ja vise za djecom raspravljam i onako sve negiraju i pamatniji itd...
dok malo ne odrastu nemam se ja sta javljat i govorit im kako i sta ili nesta tamo....
to je problem svugdje ne sam na ovom community....
ja udjem kad imam vremena na server kolko tolko ispucam se par spap slay i tako to...
za pw samo ga promjenis u nesta sto ti niko ne zna osim tebe najb ti da skontas nesto novo...
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyMon Dec 13, 2010 10:40 pm

to sam i uradio i poslao poruku headovima neznam drugacije promijenit....
e newt odavno te ovo zelim pitat...
jel to superbrzi internet ili photoshop xD
Na vrh Go down
not

Broj komentara : 14
Mjesto : alipašino

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyFri Dec 17, 2010 7:08 pm

.NewT^^ (citat):
e crazy sta da ti kazem necu niti imam zivaca da se ja vise za djecom raspravljam i onako sve negiraju i pamatniji itd...
dok malo ne odrastu nemam se ja sta javljat i govorit im kako i sta ili nesta tamo....
ja udjem kad imam vremena na server kolko tolko ispucam se par spap slay i tako to...
za pw samo ga promjenis u nesta sto ti niko ne zna osim tebe najb ti da skontas nesto novo...

newt stvarno ima pravo...i za mene(ak je mislio na ono pod idjeca)alli i za akonea....danas nesto prica samo se svadja...ma dobro bolji je pametniji i eto...nemoramo se svadjati...al danas mi nabija na nos to sto je uso u kingz aja nisam....nisam ih ni pito...al crazy me bann danas sto sam se svadjao sa njim nismo psovali neg pricali ko je bolji i zezali se...a za jugu imam pravo...krsi swa pravila....eto ti pa ti mene banuj cenzurisi i sta vec...nemoj druge....pogotovo one koji preseravaju i zajeb.. se.....samo te pitam sto ban=a ne gag...
Na vrh Go down
akone

akone

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyFri Dec 17, 2010 10:23 pm

not (citat):
.NewT^^ (citat):

newt stvarno ima pravo...i za mene(ak je mislio na ono pod idjeca)alli i za akonea....danas nesto prica samo se svadja...ma dobro bolji je pametniji i eto...nemoramo se svadjati...al danas mi nabija na nos to sto je uso u kingz aja nisam....nisam ih ni pito...al crazy me bann danas sto sam se svadjao sa njim nismo psovali neg pricali ko je bolji i zezali se...a za jugu imam pravo...krsi swa pravila....eto ti pa ti mene banuj cenzurisi i sta vec...nemoj druge....pogotovo one koji preseravaju i zajeb.. se.....samo te pitam sto ban=a ne gag...

Meni je dao cenzuru samo da me nauci kako de skinem Very Happy Very Happy

Ali ti si prvi poceo sa preseravanje fol ti si bolji ovo ono, i ja ti kazem pa sto onda nisi usao u kingz?
a i ranio si me u mario. bounce
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptySat Dec 18, 2010 9:28 pm

BEZ SVADJE OKO TOGA OBOJICA...
A STO SE JUGE TICE ON NIJE KRSIO PRAVILA!!!
NIKOG NIJE UBIO U MARIO
NIJE SE STEKAO NIJE KORISTIO AWP ITD.
A VAS DVOJICA SMIRITE...
SVADJATE SE NA SVAKOM KORAKU
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptySat Dec 18, 2010 9:41 pm

crazy_boy (citat):
BEZ SVADJE OKO TOGA OBOJICA...
A STO SE JUGE TICE ON NIJE KRSIO PRAVILA!!!
NIKOG NIJE UBIO U MARIO
NIJE SE STEKAO NIJE KORISTIO AWP ITD.
A VAS DVOJICA SMIRITE...
SVADJATE SE NA SVAKOM KORAKU

nisam te ranio.....puco si na mne i ja na tbe al iz zezancije....(ono pored tbe)i je te slucajno pogodim i ti mne i gotova prica ...a za kingz ne preseravaj vise plz....jeste jugo steko se u bazi sa pumpom....
Na vrh Go down
crazy_boy

crazy_boy

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptySun Jan 02, 2011 10:04 pm

pao surf....
Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyWed Jan 19, 2011 2:36 pm

eh owako..mogu samo saznati zašto sam banovan od strane ultimate-a ...samo da mi napiše zašto jer nemam nikakve ideje?? Question Question Question Question
Na vrh Go down
.NewT^^

.NewT^^

Broj komentara : 30

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyWed Jan 19, 2011 3:26 pm

Na vrh Go down
not

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 EmptyFri Jan 21, 2011 12:02 am

.NewT^^ (citat):
http://z0na-gaming.net/forum/index.php

nah tam nea nikog ko ni owdje...vazno je da ja owdje ispadnem monkey Sad(
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Surf problemi   Surf problemi - Page 2 Empty

Na vrh Go down

Surf problemi
Na vrh 
Stranica 2/2Idi na stranicu : Previous  1, 2