| Surf problemi | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
akone

Broj komentara : 27 Reputation : 0 Join date : 2010-12-06
 | |
 | |
crazy_boy

Broj komentara : 80 Reputation : 1 Join date : 2010-03-06 Age : 25 Mjesto : sarajevo
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Mon Dec 13, 2010 9:41 pm | |
| i sad mi se ulizuje da mu skinem cenzuru pa ce opet isto poceti govorit | |
|
 | |
akone

| Naslov komentara: Re: Surf problemi Mon Dec 13, 2010 9:46 pm | |
| Ja se ne ulizujem nego ti kazem da sve rijesimo JEDNOM ZAUVIJEK.Ako nesto budem prico slobodno mi spucaj cenzuru i nemoj je nikad skinut.... | |
|
 | |
.NewT^^

Broj komentara : 30 Reputation : 0 Join date : 2010-03-08
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Mon Dec 13, 2010 10:38 pm | |
| e crazy sta da ti kazem necu niti imam zivaca da se ja vise za djecom raspravljam i onako sve negiraju i pamatniji itd... dok malo ne odrastu nemam se ja sta javljat i govorit im kako i sta ili nesta tamo.... to je problem svugdje ne sam na ovom community.... ja udjem kad imam vremena na server kolko tolko ispucam se par spap slay i tako to... za pw samo ga promjenis u nesta sto ti niko ne zna osim tebe najb ti da skontas nesto novo... | |
|
 | |
crazy_boy

Broj komentara : 80 Reputation : 1 Join date : 2010-03-06 Age : 25 Mjesto : sarajevo
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Mon Dec 13, 2010 10:40 pm | |
| to sam i uradio i poslao poruku headovima neznam drugacije promijenit.... e newt odavno te ovo zelim pitat... jel to superbrzi internet ili photoshop xD | |
|
 | |
not
Broj komentara : 14 Reputation : 0 Join date : 2010-12-05 Age : 25 Mjesto : alipašino
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Fri Dec 17, 2010 7:08 pm | |
| - .NewT^^ (citat):
- e crazy sta da ti kazem necu niti imam zivaca da se ja vise za djecom raspravljam i onako sve negiraju i pamatniji itd...
dok malo ne odrastu nemam se ja sta javljat i govorit im kako i sta ili nesta tamo.... to je problem svugdje ne sam na ovom community.... ja udjem kad imam vremena na server kolko tolko ispucam se par spap slay i tako to... za pw samo ga promjenis u nesta sto ti niko ne zna osim tebe najb ti da skontas nesto novo... newt stvarno ima pravo...i za mene(ak je mislio na ono pod idjeca)alli i za akonea....danas nesto prica samo se svadja...ma dobro bolji je pametniji i eto...nemoramo se svadjati...al danas mi nabija na nos to sto je uso u kingz aja nisam....nisam ih ni pito...al crazy me bann danas sto sam se svadjao sa njim nismo psovali neg pricali ko je bolji i zezali se...a za jugu imam pravo...krsi swa pravila....eto ti pa ti mene banuj cenzurisi i sta vec...nemoj druge....pogotovo one koji preseravaju i zajeb.. se.....samo te pitam sto ban=a ne gag... | |
|
 | |
akone

| Naslov komentara: Re: Surf problemi Fri Dec 17, 2010 10:23 pm | |
| - not (citat):
- .NewT^^ (citat):
- e crazy sta da ti kazem necu niti imam zivaca da se ja vise za djecom raspravljam i onako sve negiraju i pamatniji itd...
dok malo ne odrastu nemam se ja sta javljat i govorit im kako i sta ili nesta tamo.... to je problem svugdje ne sam na ovom community.... ja udjem kad imam vremena na server kolko tolko ispucam se par spap slay i tako to... za pw samo ga promjenis u nesta sto ti niko ne zna osim tebe najb ti da skontas nesto novo... newt stvarno ima pravo...i za mene(ak je mislio na ono pod idjeca)alli i za akonea....danas nesto prica samo se svadja...ma dobro bolji je pametniji i eto...nemoramo se svadjati...al danas mi nabija na nos to sto je uso u kingz aja nisam....nisam ih ni pito...al crazy me bann danas sto sam se svadjao sa njim nismo psovali neg pricali ko je bolji i zezali se...a za jugu imam pravo...krsi swa pravila....eto ti pa ti mene banuj cenzurisi i sta vec...nemoj druge....pogotovo one koji preseravaju i zajeb.. se.....samo te pitam sto ban=a ne gag... Meni je dao cenzuru samo da me nauci kako de skinem Ali ti si prvi poceo sa preseravanje fol ti si bolji ovo ono, i ja ti kazem pa sto onda nisi usao u kingz? a i ranio si me u mario. | |
|
 | |
crazy_boy

| Naslov komentara: Re: Surf problemi Sat Dec 18, 2010 9:28 pm | |
| BEZ SVADJE OKO TOGA OBOJICA... A STO SE JUGE TICE ON NIJE KRSIO PRAVILA!!! NIKOG NIJE UBIO U MARIO NIJE SE STEKAO NIJE KORISTIO AWP ITD. A VAS DVOJICA SMIRITE... SVADJATE SE NA SVAKOM KORAKU | |
|
 | |
not
Broj komentara : 14 Reputation : 0 Join date : 2010-12-05 Age : 25 Mjesto : alipašino
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Sat Dec 18, 2010 9:41 pm | |
| - crazy_boy (citat):
- BEZ SVADJE OKO TOGA OBOJICA...
A STO SE JUGE TICE ON NIJE KRSIO PRAVILA!!! NIKOG NIJE UBIO U MARIO NIJE SE STEKAO NIJE KORISTIO AWP ITD. A VAS DVOJICA SMIRITE... SVADJATE SE NA SVAKOM KORAKU nisam te ranio.....puco si na mne i ja na tbe al iz zezancije....(ono pored tbe)i je te slucajno pogodim i ti mne i gotova prica ...a za kingz ne preseravaj vise plz....jeste jugo steko se u bazi sa pumpom.... | |
|
 | |
crazy_boy

| Naslov komentara: Re: Surf problemi Sun Jan 02, 2011 10:04 pm | |
| | |
|
 | |
not
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Wed Jan 19, 2011 2:36 pm | |
| | |
|
 | |
.NewT^^

Broj komentara : 30 Reputation : 0 Join date : 2010-03-08
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Wed Jan 19, 2011 3:26 pm | |
| | |
|
 | |
not
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi Fri Jan 21, 2011 12:02 am | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: Surf problemi  | |
| |
|
 | |
| Surf problemi | |
|